Book at Dekker Zoetermeer

Maak hier jouw gewenste reservering. LET OP : Indien de gewenste datum/tijd niet te boeken is, dan zitten wij vol en kun je een andere geschikte datum kiezen.

Make a choice

Kerst

Bowlen

Escaperooms

Kidsparty Bowlen of Escaperoom

Combideals Bowlen of Escaperoom vanaf 4 personen

Restaurants à la carte reserveringen

Snooker / Pool

Kadobonnen

Tafel reservering > 15 personen

Tennis

Padel (Indoor)

Squash

Kerst

Boek hier uw kerstdiner of kerstbrunch

Bowlen

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan genoemd worden met een vintage en industriële look, dat een gezellige en huiselijk sfeer creëert. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan.

Bowlen

Escaperooms

Samen met je vrienden, familieleden of collega’s word je opgesloten in één van de kamers. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen door diverse raadsels op te lossen en geheimen te onthullen, uiteraard gepaard met de nodige verrassingselementen en een adembenemend decor. Creativiteit, vindingrijkheid én goede samenwerking zijn een absolute must om aanwijzingen te verzamelen en zo uit de kamer te breken!

Cabin in the Woods I

Cabin in the Woods II

School of Witchcraft

The Flying Dutchman

Kidsparty Bowlen of Escaperoom

Vier je feestje bij Lucky’s Bowling ! Jouw super feestje bestaat uit : een overhéérlijke Lucky’s taart / 1 uur Bowlen / Limonade / Kids meal naar keuze / Verrassing voor de jarige job / Bowling diploma. Daarnaast kun je ook nog spelen in de indoor playground en krijg je een kleurplaat mee naar huis. Indien u als volwassene mee bowlt, betaalt u € 4,- per persoon. Deze party is geldig van maandag t/m vrijdag. In het weekend tot 15.00 uur (minimaal 4 kids, leeftijd tot 12 jaar)!

Kidsparty Bowlen 17,50 p.p.

Kidsparty Escape Cabin I 27,50 p.p.

Kidsparty Escape Cabin II 27,50 p.p.

Kidsparty Escape School of Witchcraft 27,50 p.p.

Kidsparty Escape Flying Dutchman 27,50 p.p.

Combideals Bowlen of Escaperoom vanaf 4 personen

Speciale prijzen voor speciale deals! Kies voor een 'Bowlen/Pizza/Pasta' of een uitgebreidere 'Tour d'Italia' in Sweet Lake Italy. Te reserveren vanaf 4 volwassenen.

Bowlen Pizza / Pasta 18,50 p.p.

Tour D'Italia 32,50 p.p. (kids 14,00 p.p.)

Escape Cabin I Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Escape Flying Dutchman Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Escape Cabin II Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Escape School of Witchcraft Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Restaurants à la carte reserveringen

Behalve onze Sportsbar, waar je op binnenloop kunt genieten van een kop koffie tot aan een verkoelend drankje, beschikt Dekker Zoetermeer over 2 restaurants met een uiteenlopend aanbod. Bij Sweet Lake Italy, hét Italiaanse restaurant met stadsstrand, vind je traditionele en hippe Italiaanse gerechten in een informele setting. Lodge at the Lake is ons trendy ingericht restaurant met een verrassende vegan and healthy lunch- en dinerkaart. Ook hier kun je 's zomers heerlijk op een terras zitten; denk Ibiza, maar dan in Zoetermeer!

Sweet Lake Italy

Snooker / Pool

Ons Pool- & Snookercentrum beschikt over vier snookertafels en zeven pooltafels. Moet je even wachten, neem dan plaats aan onze gezellige bar of speel een potje pacman op één van onze retro speelkasten!

Pool v.a. 15,00 p.u.

Snooker v.a. 15,00 p.u.

Kadobonnen

Vind jij het leuk om iemand te verrassen met een prachtige kadobon? Bij Dekker is de kadobon te verzilveren voor iedere activiteit die wij aanbieden. Je ontvangt na de online betaling jouw unieke kadoboncode.

Kadobon twv 10 euro

Kadobon twv 20 euro

Kadobon twv 50 euro

Tafel reservering > 15 personen

Voor groepen vanaf 15 personen of meer hebben wij speciale menu's samengesteld. Voor Sweet Lake Italy heerlijke shared pasta's en pizza's of als je het wat luxer wilt de Tour d'Italia met niet alleen 'sharing starters', maar ook een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht.

Pizza / Pasta GD 12,50 >15p

Tour GD 26,50 (kids 12,50) >15p

Tennis

Tennis Tennis reserveert u via onze Playtomic app. https://playtomic.io/ Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer

Padel (Indoor)

Padel reserveert u via onze Playtomic app. Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer

Squash

Squash reserveert u via onze Playtomic app. Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer