Kasteel Huys ter Horst

Reserveren bij Kasteel Huys ter Horst

Welkom op onze reserveringspagina. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen we je de volgende stappen te doorlopen.

Maak een keuze

Rondleiding

Trouwen

Verhuur

Foto- en Filmshoots

Kasteel Bewoond

Rondleiding

Kasteel Huys ter Horst aan de Kasteellaan 2 in Horst is op afspraak toegankelijk voor het publiek. Voorbijgangers kunnen het buitenterrein binnen wandelen. Gedurende het hele jaar worden tegen een vergoeding rondleidingen gegeven op verzoek

Trouwen

Jullie ja-woord geven in onze statige Heeren van Horst zaal. Kasteel Huys ter Horst is een goedgekeurde locatie waar jullie huwelijk mag worden voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Kasteel Huys ter Horst is geen standaard locatie. Jullie kunnen zelf de ruimtes inrichten naar eigen wens. Zo wordt jullie huwelijk een uniek en heel persoonlijk feest voor al jullie gasten.

Verhuur

De historische sfeer van ons kasteel Huys ter Horst leent zich geweldig voor vergaderingen, recepties, uitvaarten en evenementen enz. We verhuren onze binnen- en buitenruimten om samen met u een bijzonder moment te creëren.

Foto- en Filmshoots

Bent u op zoek naar een schilderachtige locatie voor een foto– of filmreportage? De kasteelruïne en de omgeving lenen zich uitstekend voor het schieten van romantische plaatjes. Vanwege de kwetsbaarheid van de resten van het kasteel en het particuliere karakter is de kasteelruïne alleen op afspraak toegankelijk.

Kasteel Bewoond