Reserveren bij Dekker Zoetermeer

Maak hier jouw gewenste reservering. LET OP : Indien de gewenste datum/tijd niet te boeken is, dan zitten wij vol en kun je een andere geschikte datum kiezen.

Maak een keuze

Paasbrunch

Bowlen

Restaurants à la carte reserveringen

Escaperooms

Snooker / Pool

Kidsparty Bowlen of Escaperoom

Combideals Bowlen of Escaperoom vanaf 4 personen

Kadobonnen

Tafel reservering > 15 personen

Tennis

Padel (Indoor)

Squash

Paasbrunch

Geniet op 1e Paasdag van een Paasbrunch

Paasbrunch 39,50 p.p. (kids 25,00 p.p.)

Bowlen

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan genoemd worden met een vintage en industriële look, dat een gezellige en huiselijk sfeer creëert. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan.

Bowlen

Restaurants à la carte reserveringen

Behalve onze Sportsbar, waar je op binnenloop kunt genieten van een kop koffie tot aan een verkoelend drankje, beschikt Dekker Zoetermeer over 2 restaurants met een uiteenlopend aanbod. Bij Sweet Lake Italy, hét Italiaanse restaurant met stadsstrand, vind je traditionele en hippe Italiaanse gerechten in een informele setting. Lodge at the Lake is ons trendy ingericht restaurant met een verrassende vegan and healthy lunch- en dinerkaart. Ook hier kun je 's zomers heerlijk op een terras zitten; denk Ibiza, maar dan in Zoetermeer!

Sweet Lake Italy

Lodge at the Lake

Escaperooms

Samen met je vrienden, familieleden of collega’s word je opgesloten in één van de kamers. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen door diverse raadsels op te lossen en geheimen te onthullen, uiteraard gepaard met de nodige verrassingselementen en een adembenemend decor. Creativiteit, vindingrijkheid én goede samenwerking zijn een absolute must om aanwijzingen te verzamelen en zo uit de kamer te breken!

Cabin in the Woods I

The Flying Dutchman

Snooker / Pool

Ons Pool- & Snookercentrum beschikt over vier snookertafels en zeven pooltafels. Moet je even wachten, neem dan plaats aan onze gezellige bar of speel een potje pacman op één van onze retro speelkasten!

Pool v.a. 15,00 p.u.

Snooker v.a. 15,00 p.u.

Kidsparty Bowlen of Escaperoom

Vier je feestje bij Lucky’s Bowling ! Jouw super feestje bestaat uit : een overhéérlijke taart / 1 uur Bowlen / Limonade / Kids meal naar keuze / Verrassing voor de jarige job / Bowling diploma. Daarnaast kun je ook nog spelen in de indoor playground en krijg je een kleurplaat mee naar huis. Indien u als volwassene mee bowlt, betaalt u € 6,- per persoon. Deze party is geldig van maandag t/m vrijdag. In het weekend tot 15.00 uur (minimaal 4 kids, leeftijd 6 tot 12 jaar)!

Kidsparty Bowlen 17,50 p.p.(advies leeftijd 6 - 12 jaar)

Kidsparty Escape Cabin II 27,50 p.p.

Kidsparty Escape Flying Dutchman 27,50 p.p.

Combideals Bowlen of Escaperoom vanaf 4 personen

Speciale prijzen voor speciale deals! Kies voor een 'Bowlen/Pizza/Pasta' of een uitgebreidere 'Tour d'Italia' in Sweet Lake Italy. Te reserveren vanaf 4 volwassenen.

Bowlen Pizza / Pasta 21,50 p.p. (kids 14,00 p.p.)

Tour D'Italia 32,50 p.p. (kids 14,00 p.p.)

Escape Flying Dutchman Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Escape Cabin II Pizza / Pasta 32,50 p.p.

Kadobonnen

Vind jij het leuk om iemand te verrassen met een prachtige kadobon? Bij Dekker is de kadobon te verzilveren voor iedere activiteit die wij aanbieden. Je ontvangt na de online betaling jouw unieke kadoboncode.

Kadobon twv 10 euro

Kadobon twv 20 euro

Kadobon twv 50 euro

Tafel reservering > 15 personen

Voor groepen vanaf 15 personen of meer hebben wij speciale menu's samengesteld. Voor Sweet Lake Italy heerlijke shared pasta's en pizza's of als je het wat luxer wilt de Tour d'Italia met niet alleen 'sharing starters', maar ook een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht.

Pizza / Pasta SHARED GD 15,50 >15p

Tour GD 26,50 (kids 12,50) >15p

Tennis

Tennis Tennis reserveert u via onze Playtomic app. https://playtomic.io/ Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer

Padel (Indoor)

Padel reserveert u via onze Playtomic app. Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer

Squash

Squash reserveert u via onze Playtomic app. Ga naar uw playstore en zoek op PLAYTOMIC. Boek bij Dekker Zoetermeer