Dekker Zoetermeer

Reserveren bij Dekker Zoetermeer

Welkom op onze reserveringspagina. Op dit moment kun je i.v.m. COVID-19 alleen een tafel op het terras reserveren. Let op: kids op het terras bij Lodge at the Lake kunnen géén gebruik maken van de speeltuin bij Sweet Lake Italy i.v.m. huidige COVID-19 regels. LET OP: JE KUNT UITSLUITEND EEN TAFEL BUITEN RESERVEREN; INDIEN JE IN PLAATS VAN EEN TAFEL OP HET TERRAS EEN TAFEL BINNEN WENST, KUN JE DIT BIJ AANKOMST AANGEVEN.

Maak een keuze

Kidsparty

Bowlen

Escaperooms

Restaurants

Snooker / Pool

Combideals

Kadobonnen

Kidsparty

Vier je feestje bij Lucky’s Bowling ! Jouw super feestje bestaat uit : een overhéérlijke Lucky’s taart / 1 uur Bowlen / Limonade / Kids meal naar keuze / Verrassing voor de jarige job / Bowling diploma. Daarnaast kun je ook nog spelen in de indoor playground en krijg je een kleurplaat mee naar huis. Indien u als volwassene mee bowlt, betaalt u € 4,- per persoon. Deze party is geldig van maandag t/m vrijdag. In het weekend tot 15.00 uur (minimaal 4 kids, leeftijd tot 12 jaar)!

Kidsparty 15,00 p.p.

Escape Party 9-14 jaar The Flying Dutchman 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar Cabin in the Woods I 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar Cabin in the Woods II 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar School of Witchcraft 15,00 p.p.

Bowlen

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan genoemd worden met een vintage en industriële look, dat een gezellige en huiselijk sfeer creëert. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan.

Bowlen v.a. 22,50 p.u.

Escaperooms

Welke van de vier Escape Rooms je ook kiest, sensatie verzekerd! Probeer samen met vrienden, familie of collega's binnen één uur te ontsnappen door raadsels op te lossen en geheimen te ontrafelen. Creativiteit en een goede samenwerking zijn een absolute must om op tijd de kamer uit te breken!

Cabin in the Woods I v.a. 70,00

Cabin in the Woods II v.a. 70,00

School of Witchcraft v.a. 70,00

The Flying Dutchman v.a. 70,00

Escape Party 9-14 jaar The Flying Dutchman 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar Cabin in the Woods I 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar Cabin in the Woods II 15,00 p.p.

Escape Party 12-14 jaar School of Witchcraft 15,00 p.p.

Restaurants

Behalve onze Sportsbar, waar je op binnenloop kunt genieten van een kop koffie tot aan een verkoelend drankje, beschikt Dekker Zoetermeer over 2 restaurants met een uiteenlopend aanbod. Bij Sweet Lake Italy, hét Italiaanse restaurant met stadsstrand, vind je traditionele en hippe Italiaanse gerechten in een informele setting. Lodge at the Lake is ons trendy ingericht restaurant met een verrassende vegan and healthy lunch- en dinerkaart. Ook hier kun je 's zomers heerlijk op een terras zitten; denk Ibiza, maar dan in Zoetermeer!

Terras Lodge at the Lake

Terras Sweet Lake Italy (incl. speeltuin buiten)

Snooker / Pool

Ons Pool- & Snookercentrum beschikt over vier snookertafels en zeven pooltafels. Moet je even wachten, neem dan plaats aan onze gezellige bar of speel een potje pacman op één van onze retro speelkasten!

Pool v.a. 12,50 p.u.

Snooker v.a. 12,50 p.u.

Combideals

Speciale prijzen voor speciale deals! Lies voor een 'Bowlen/Pizza/Pasta' of een uitgebreidere 'Tour d'Italia' in Sweet Lake Italy of kies een trendy combideal zoals de 'Lodge' of 'Lodge Deluxe'!

Kadobonnen

Vind jij het leuk om iemand te verrassen met een prachtige kadobon? Bij Dekker is de kadobon te verzilveren voor iedere activiteit die wij aanbieden. Je ontvangt na de online betaling jouw unieke kadoboncode.

Kadobon twv 10 euro

Kadobon twv 20 euro

Kadobon twv 50 euro