Reserveren bij Bowlingcentrum Groeneveld

Welkom op onze reserveringspagina. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen we je de volgende stappen te doorlopen.

Maak een keuze

Bowlen

Minigolf

Jeu de Boules

Eten

Feest

Bowlen

Bowlingcentrum Groeneveld beschikt over 7 kunststof bowlingbanen. Al onze 7 banen zijn voorzien van LED verlichting wat een speciaal effect geeft tijdens het discobowlen. Alle 7 banen zijn voorzien van een automatisch bumper systeem, waarbij de hekjes per persoon ingesteld kunnen worden. Het maximum per baan is 7 personen, kom je met meer dan past het systeem dit automatisch aan.

Bowlen

Biertje balletje bowlen

Strike arrangement & Bowlen

High wine bowlen

High beer bowlen

Bowlen & Minigolf

Bowlen & Jeu de boules

Bowlen & Minigolf & Jeu de boules

Tafelgrillen & Bowlen

Tafelbbq & Bowlen

3-gangen menu & Bowlen

Zondagarrangement & Bowlen

Minigolf

Bowlingcentrum Groeneveld heeft een indoor minigolf baan. Deze baan zit naast ons bowlingcentrum en is te bereiken via ons bowlingcentrum. De banen zijn aangelegd in een Spaanse sfeer waar dan ook het gehele jaar het ultieme vakantiegevoel aanwezig is. Een mooie beachbar en een leuke loungeruimte maken de mini golf baan compleet. Er zijn 16 mini golfbanen welke alle 16 variƫren in speelsterkte.

Minigolf

Strike arrangement & Minigolf

Bowlen & Minigolf

Bowlen & Jeu de boules

Bowlen & Minigolf & Jeu de boules

3-gangen menu & Mini-golf

Tafelgrillen & Mini-golf

Tafelbbq & Minigolf

Zondagarrangement & Minigolf

Jeu de Boules

Bowlingcentrum Groeneveld heeft vier nieuwe jeu de boules banen geopend. Geniet naast het jeu de boules ook van een drankje en een hapje. Onze banen boek je per 50 minuten op het hele uur. Zo heb je tijd om je klaar te maken om te gaan boulen en kan je ook rustig de baan achterlaten voor de volgende fanatieke spelers.

Jeu de boules

High wine boulen

High beer boulen

Strike arrangement & Minigolf

Bowlen & Minigolf

Bowlen & Jeu de boules

Bowlen & Minigolf & Jeu de boules

Tafelgrillen & Jeu de Boule

Tafelbbq & Jeu de Boule

3-gangen menu & Jeu de Boule

Zondagarrangement & Jeu de Boule

Eten

U kunt ook alleen een hapje eten in ons centrum.

A la carte

Feest

Uw feest kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Van kinderfeestjes tot aan verzorgde bruiloften van vergaderingen tot aan vrijgezellenfeesten, bij ons is bijna alles mogelijk. In ons restaurant kunnen we feesten tot 200 personen kwijt. In principe kunnen we bijna alles regelen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? kom gerust langs de koffie staat klaar. En we proberen uw avond helemaal compleet te maken. Voor een offerte op maat maken wij graag een afspraak met u, dit kunt u doen via nummer: 0318-650303.

Kinderfeest

Kinderfeest XXL