TeamAdventure

Maak hier jouw reservatie bij Teamadventure.

Welkom, volg de stappen hieronder om de reservatie van jouw keuze te maken. Klik op het icoontje van jouw keuze (en bevestig met "kiezen") en je zal steeds naar de volgende stap gaan.

Maak hieronder jouw keuze:

Lasershoot

"Kraak de code"

avonturen feestjes

Lasershoot

Elke sessie start op het uur (14u-15u-16u) en duurt 45 min. We vragen jullie als eerst volgende stap het aantal personen op te geven, maar weet dat het steeds om een vast groepstarief gaat van € 95, ongeacht het aantal deelnemers (max 10!). Je mag het doorgegeven aantal nog wijzigen zonder dit aan ons door te geven, zolang je maar met max 10 bent de dag zelf!

sessie 45 min - tot max 10 pers

"Kraak de code"

Een leuk avontuur voor het hele gezin! Klik op het icoontje hieronder (en bevestig met "kiezen") om een startcode aan te kopen. Wil je met meer dan 1 smartphone spelen (bv om elk kind te laten volgen op een gsm) dan moet je ook meerdere startcodes aankopen. Maar het lukt dus perfect om met het hele gezin samen te spelen met 1 startcode (en dus 1 smartphone). Merk op dat je als "tijdslot" zo meteen enkel 13u30 zal kunnen kiezen. Maar je kan gewoon op jouw gekozen dag vrij starten ergens tussen 13u30 en 15u.

kraak de code - verlenging

avonturen feestjes

Teamadventure is jouw ideale partner voor een avontuurlijk feestje voor jong én oud. Zoek je een originele activiteit voor jouw verjaardagsfeestje, dan ben je aan het juiste adres. Lasershooting? Paintball? Of ons hindernissenparcours, de "zombiebeek"? Dolle pret verzekerd!

FEESTJE lasershoot + zombiebeek

FEESTJE lasershoot + bull's eye

FEESTJE zombiebeek + bull's eye

FEESTJE paintball + zombiebeek

FEESTJE paintball + bull's eye