Reserveren bij Familyland

Welkom op onze reserveringspagina. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen we je de volgende stappen te doorlopen.

Maak een keuze

Paasbrunch 31 maart 2024

Restaurant & Grand Café

Bowling

Steengrillen & Bowlen Actie

Combinatie Bowlen & Eten

Kinderfeestjes

Paasbrunch 31 maart 2024

LET OP: Vanwege een technische storing is het niet mogelijk om vooraf te betalen, u ontvangt spoedig een betaallink. De paasbrunch is op zondag 31 maart van 12:00 tot 15:00 uur (indien u ook wenst te bowlen kan dit ook voor 12:00 of na 15:00 uur). Prijs per volwassene bedraagt 29,50 en kinderen 3 t/m 10 jaar 16,75. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, deze kunt u opgeven bij de opmerkingen waarbij u ook aan kunt geven of een kinderstoel wenselijk is. De brunch bestaat uit diverse brood soorten, zoetigheden, koude en warme gerechten, verrassingsdessert, koffie/thee, chocolade melk en jus d'orange. De Paashaas brengt ook nog een bezoekje!

Paasbrunch

Paasbrunch met aansluitend 1 uur bowlen

Paasbrunch met vooraf 1 uur bowlen

Restaurant & Grand Café

Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag. Let op: dinsdag is de keuken gesloten na 18:00 uur.

a la carte lunch 11:00 - 17:00

a la carte diner 17:00 - 21:00

Steengrill

Steengrill Deluxe

High Tea

High Tea Deluxe

consumptiestop

Bowling

LET OP: Vanwege een technische storing is het niet mogelijk om vooraf te betalen, u ontvangt spoedig een betaallink. Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag, op dinsdag is de keuken geopend tot 18:00 uur de overige dagen tot 20:30 uur.

Bowlen

Steengrillen & Bowlen Actie

LET OP: Vanwege een technische storing is het niet mogelijk om vooraf te betalen, u ontvangt spoedig een betaallink. De actie betreft 2 uur steengrillen & 1 uur bowlen, te boeken vanaf 4 personen, 31,50 per volwassene en 21,50 voor kinderen 3 t/m 10 jaar. Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag, op dinsdag is de keuken gesloten na 18:00 uur.

Actie steengrillen en bowlen

Combinatie Bowlen & Eten

Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag. Let op: dinsdag is de keuken gesloten na 18:00 uur

Lunch & Bowlen

Diner & Bowlen

Steengrillen & Bowlen

Kinderfeestjes

LET OP: Vanwege een technische storing is het niet mogelijk om vooraf te betalen, u ontvangt spoedig een betaallink. Kinderfeestjes met ZWEMMEN zijn enkel telefonisch te reserveren in verband met openingstijden zwembad. Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag. Let op: dinsdag is de keuken gesloten na 18:00 uur.

Kinderfeestje bowling party

Happy kinder high tea met bowlen