LET OP! U kunt maximaal 90 dagen vooruit reserveren.

Welkom op onze reserveringspagina. Aangezien wij niet onze volledige capaciteit via dit systeem aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen als uw gewenste dag of tijdstip er niet meer tussen zit. Via: 0162-432916 of [email protected]

Maak een keuze

Magic Bites

Kids

Interactief Bowlen

Arrangement Magic Bites en Bowlen

Magic Bites

Gaat u voor de Early Bird? U reserveert dan een tafel op de vroege avond voor 2,5 uur waarin u voor een gereduceerd tarief onbeperkt kunt genieten van onze gerechtjes. Wenst u liever wat later op de avond aan tafel te gaan voor een onbeperkt avondvullend diner? Kies dan voor Regulier. LET OP! Mocht uw voorkeur voor een Reguliere tafel niet meer beschikbaar zijn, bekijk dan de Early Bird en andersom. Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Magic Bites Early Bird

Magic Bites Regulier

Kids

Wil jij je verjaardag vieren bij Merlijn? Hebben jullie een middagje vrij dat jullie met elkaar willen doorbrengen? Of is het tijd voor een klassenuitje? Kom dan bowlen bij Merlijn!

Kinderfeestje Merlijn Party

Kinderfeestje American Party

Bowlen Met De Klas eerst bowlen

Bowlen Met De Klas eerst eten

Interactief Bowlen

Een dag/avondje uit met vrienden of familie? Kom gezellig bowlen bij Bowling & Bistro Merlijn. LET OP! Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Interactief Bowlen

Arrangement Magic Bites en Bowlen

Een dag of avond uit met vrienden en/of familie? Kom gezellig bowlen en genieten van de Magic Bites bij Bowling & Bistro Merlijn. Gaat u voor de Early Bird? U reserveert dan een tafel op de vroege avond voor 2,5 uur waarin u voor een gereduceerd tarief onbeperkt kunt genieten van onze gerechtjes. Wenst u liever wat later op de avond aan tafel te gaan voor een onbeperkt avondvullend diner? Kies dan voor Regulier. LET OP! Mocht uw voorkeur voor een Reguliere tafel niet meer beschikbaar zijn, bekijk dan de Early Bird en andersom. Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Arrangement Bowlen en Magic Bites Early Bird

Arrangement Bowlen en Magic Bites Regulier