LET OP!! OKTOBER KUNT U NIET ONLINE RESERVEREN, GELIEVE ONS TE BELLEN OF TE MAILEN.

Welkom op onze reserveringspagina. Aangezien wij niet onze volledige capaciteit via dit systeem aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen als uw gewenste dag of tijdstip er niet meer tussen zit. Via: 0162-432916 of info@merlijn.com

Maak een keuze

Magic Bites

Interactief Bowlen

Arrangement Magic Bites en Bowlen

Kids

High Tea

Kerst High Tea

High Wine

Magic Bites

Gaat u voor de Early Bird? U reserveert dan een tafel op de vroege avond voor 2,5 uur waarin u voor een gereduceerd tarief onbeperkt kunt genieten van onze bistro gerechtjes. Wenst u liever wat later op de avond aan tafel te gaan voor een onbeperkt avondvullend diner? Kies dan voor Regulier. LET OP! Mocht uw voorkeur voor een Reguliere tafel niet meer beschikbaar zijn bekijk dan de Early Bird en andersom. Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Magic Bites Early Bird

Magic Bites Regulier

Interactief Bowlen

Een dag/avondje uit met vrienden of familie? Kom gezellig bowlen bij Bowling & Bistro Merlijn. LET OP! Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Interactief Bowlen

Arrangement Magic Bites en Bowlen

Een dag of avond uit met vrienden en/of familie? Kom gezellig bowlen en genieten van de Magic Bites bij Bowling & Bistro Merlijn. Gaat u voor de Early Bird? U reserveert dan een tafel op de vroege avond voor 2,5 uur waarin u voor een gereduceerd tarief onbeperkt kunt genieten van onze bistro gerechtjes. Wenst u liever wat later op de avond aan tafel te gaan voor een onbeperkt avondvullend diner? Kies dan voor Regulier. LET OP! Mocht uw voorkeur voor een Reguliere tafel niet meer beschikbaar zijn bekijk dan de Early Bird en andersom. Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Arrangement Bowlen en Magic Bites Early Bird

Arrangement Bowlen en Magic Bites Regulier

Kids

Wil jij bij Merlijn je verjaardag vieren? Of is het tijd voor een klassenuitje? Selecteer hier welk arrangement het best bij jou past. De kinderfeestjes kunnen op woensdag, vrijdag en zaterdag op vaste tijden worden gereserveerd. U heeft de keuze om te starten met het bowlen of om te starten in coolplay. In coolplay zal het eten worden geserveerd. Het arrangement Bowlen Met De Klas kan de hele week op de hele uren binnen onze openingstijden worden gereserveerd. Hier mag u tevens de keus maken of u liever start met bowlen of mogelijk het eten. LET OP! Pas wanneer u een reserveringsnummer ziet verschijnen is uw aanvraag bevestigd.

Bowlen Met De Klas eerst eten

Bowlen Met De Klas eerst bowlen

Kinderfeestje CupCake Party

Kinderfeestje Mocktail Party

Kinderfeestje American Party

High Tea

Bent u op uw gelukkigst met een tafel (over)vol zoete en hartige hapjes? Reserveer dan een tafel in onze (volledig nieuwe) brasserie om u (en uw vrienden en familie) helemaal in de watten te laten leggen. Houd het bij thee of breidt uw high tea uit met een glas bubbels ernaast. Tijdens de High Tea serveren wij twee rondes; hartig en zoet. Van klassieke scones, sandwiches en taartjes met een moderne draai. Voor ieder wat wils. De deuren van de brasserie zijn tussen 12.30uur en 16.00uur geopend voor een High Tea.

High Tea

Kerst High Tea

Laat u verrassen en geniet op 23 of 24 december van onze Kerst High Tea!

Kerst High Tea

High Wine

Een High Wine waar je u tegen zegt. Ga zitten, geniet en start met een glas bubbels en 3 speciaal geselecteerde opeenvolgende wijnen. Elke wijn wordt geserveerd met een ronde hartige gerechtjes uit eigen keuken. De laatste ronde, hebben jullie de keuze uit een zoete afsluiting of een kaasassortiment. De High Wine serveren wij tussen 15.30uur en 18.00uur.

High Wine