Reserveren bij Fusion Dome

Welkom op de reserveringspagina van Fusion Dome. Hier kunt u alles selecteren. Mocht u er niet uitkomen, stuur dan een email naar info@fusiondome.nl met uw wensen en wij komen bij u terug met een passend voorstel.

Maak een keuze uit onderstaande categorie en kies welke activiteit, of maak een keuze uit de lijst en sleep ze in de juiste volgorde en stel zo je arrangement samen.

Fusion Dome Kinderfeestje

All You Can Eat Restaurant

Activiteiten

Combi Activiteiten

Monkey Party

Kerst 2021

Cadeaubonnen

Fusion Dome Kinderfeestje

Stel je eigen kinderfeestje samen. Selecteer de onderdelen uit de lijst en zet ze in een volgorde om het perfecte feestje op maat samen te stellen.

Stel je Fusion Kinderfeestje Samen

All You Can Eat Restaurant

In ons All-In Fusion Wok Grill en Pannenkoeken Restaurant serveren we superlekker eten. We hebben een ruime keuze aan buffet gerechten, zowel warm als koud en daarnaast een ruime keuze om te kunnen laten wokken, een lekker stukje vlees van de Tepanyaki Grill Plaat of onze Family Pannenkoekenbakker staat klaar om speciaal voor u op maat overheerlijke pannenkoeken te bakken. Je kan tijdens het diner onbeperkt eten en drinken. en heeft u kinderen tot 12 jaar? Dan wordt het helemaal een uitje omdat tijdens het eten ons indoor speelparadijs Monkey Town geopend is op vrijdag en zaterdagavond. Tot 21 uur mogen uw kinderen, onder uw toezicht naar hartelust spelen en jawel, ook dat is All In

2 uur All You Can Eat & Drink

Activiteiten

Bij Fusion Dome kan je ontzettend veel activiteiten doen.....

Bowlen

Mini Golf

Laser Game

2 Rondes Lasergame

Poolbiljart

Darten

Sumo Worstelen

Levend Tafelvoetbal

Bordspellen

Combi Activiteiten

Heb je niet genoeg aan 1 activiteit? Stel dan een leuk programma samen. Pick en Match Activiteiten en Pauze momenten voor een leuke middag of avond.

Pool, Footpool en Darten

Monkey Party

De leukste kinderfeestjes geef je bij Monkey Town. Met inbegrepen de entree, onbeperkt drinken, een cadeautje voor de jarige en een waterijsje of een zakje chips. in de Big en Deluxe pakketen zitten nog meer leuke dingen om het feestje nog completer te maken.

Monkey Party!! € 9,50 p.p.

Monkey Party Big € 12,50 p.p.

Monkey Party Deluxe !!!!!! € 14,50 p.p.

Kerst 2021

Speciale Kerst Arrangementen

Kerst Diner

Kerst Activiteiten (Groepen tot 12 personen)

Kerst Activiteiten (Groepen tot 15 personen)

Kerst Activiteiten (Groepen van 15 tot 25 personen)

Cadeaubonnen

U kunt altijd iemand een leuk uitje cadeau geven. Mocht u een ander soort bon willen met andere activiteiten of een programma mail ons dan via info@fusiondome.nl en wij maken deze voucher op maat voor u.

Cadeaubon Mini Golf voor 2 personen