Reserveren bij Fusion Dome & Monkey Town

Welkom op onze reserveringspagina. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen we je de volgende stappen te doorlopen.

Maak een keuze

Fusion Dome Kinderfeestje

All You Can Eat Restaurant

Activiteiten

Combi Activiteiten

Cadeaubonnen

Fusion Dome Kinderfeestje

Stel je eigen kinderfeestje samen. Selecteer de onderdelen uit de lijst en zet ze in een volgorde om het perfecte feestje op maat samen te stellen.

Stel je Fusion Kinderfeestje Samen

All You Can Eat Restaurant

In ons All-In Fusion Wok Grill en Pannenkoeken Restaurant serveren we superlekker eten. We hebben een ruime keuze aan buffet gerechten, zowel warm als koud en daarnaast een ruime keuze om te kunnen laten wokken, een lekker stukje vlees van de Tepanyaki Grill Plaat of onze Family Pannenkoekenbakker staat klaar om speciaal voor u op maat overheerlijke pannenkoeken te bakken. Je kan tijdens het diner onbeperkt eten en drinken. en heeft u kinderen tot 12 jaar? Dan wordt het helemaal een uitje omdat tijdens het eten ons indoor speelparadijs Monkey Town geopend is op vrijdag en zaterdagavond. Tot 21 uur mogen uw kinderen, onder uw toezicht naar hartelust spelen en jawel, ook dat is All In

2 uur All You Can Eat & Drink

Activiteiten

Bij Fusion Dome kan je ontzettend veel activiteiten doen.....

Bowlen

Mini Golf

Laser Game

2 Rondes Lasergame

Poolbiljart

Darten

Sumo Worstelen

Levend Tafelvoetbal

Bordspellen

Combi Activiteiten

Heb je niet genoeg aan 1 activiteit? Stel dan een leuk programma samen. Pick en Match Activiteiten en Pauze momenten voor een leuke middag of avond.

Mini Golf en Bowlen

Mini Golf en Lasergame

Cadeaubonnen

U kunt altijd iemand een leuk uitje cadeau geven. Mocht u een ander soort bon willen met andere activiteiten of een programma mail ons dan via [email protected] en wij maken deze voucher op maat voor u.

Cadeaubon Mini Golf voor 2 personen

Fusion Dome Cadeaubon t.w.v. 30 euro

Fusion Dome Cadeaubon t.w.v. 50 euro

Fusion Dome Cadeaubon t.w.v. 75 euro