Dekker Warmond

Reserveren bij Dekker Warmond

Welkom op onze reserveringspagina. Behalve dat je hier een baan en/of tafel kunt reserveren, kun je ook een kadobon aanschaffen -> leuk voor vaderdag !

Maak een keuze

Kidsparty

Bowlen

Pool

Restaurants

Combideals

Kadobonnen

Jeu de Boules

Padel

Badminton

Kidsparty

Vier je feestje bij Lucky’s Bowling ! Jouw super feestje bestaat uit : een overhéérlijke Lucky’s taart / 1 uur Bowlen / Limonade / Kids meal naar keuze / Verrassing voor de jarige job / Bowling diploma. Daarnaast kun je ook nog spelen in de Indoor Playground. Wil je als volwassene mee bowlen (à € 4.- p.p.)? Vul dan het aantal volwassenen in op de volgende pagina. Anders kun je dit achterwege laten. Deze party is geldig van maandag t/m vrijdag. In het weekend tot 15.00 uur (minimaal 4 kids, leeftijd tot 12 jaar)!

Kidsparty 15,00 p.p.

Bowlen

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan genoemd worden met een vintage en industriële look, dat een gezellige en huiselijk sfeer creëert. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 bowlingbaan.

Bowlen v.a. 22,50 p.u.

Bowlen + pizza 16,50 p.p. (kids 14,00 p.p.) X

Bowlen + Burger met friet 20,00 p.p. (kids 14,50 p.p.) X

Bowlen + shared burgers & pizza's 22,50 p.p. (kids 16,00 p.p.) X

Bowlen + snack en friet kids 14,50 p.p. X

Pool

Ons centrum beschikt over 4 pooltafels. Ook heb je hier de mogelijkheid een potje te darten! Wil je onze pool-/dartruimte exclusief voor jouw gezelschap hebben (minimaal 8 - maximaal 20 personen)? Boek dan één van onze combideals en beleef samen een ontspannen en leuke middag/avond onder elkaar!

Pool v.a. 12,50 p.u.

Big Boys Deal 17,50 p.p.

Big Boys Burger Deal 24,00 p.p.

Restaurants

Dekker Warmond beschikt over 3 verschillende restaurants met elk een eigen stijl en ambiance. Kom eens intiem dineren (met uitzicht over de Kagerplassen) in The Timber Club of geniet van een heerlijke koffie mét appeltaart bij Lucky's Next Door! Wil je bowlen combineren met wat lekkers? Boek dan een tafel in Lucky's Bowling en geniet in industriële sfeer van een burger, pizza of ander heerlijk gerecht!

Lucky's Next Door

Terras Lucky's Next Door

Combideals

Speciale prijzen voor speciale deals! Van een heerlijke combi Bowlen en Pizza in de vintage sfeer van Lucky's Bowling tot aan een uitgebreidere combideal in een rustigere setting zoals Lucky's Next Door. Maak een avond poolen/darten met vrienden/collega's exclusief en reserveer een combideal bij ons! Je 'eigen' ruimte om gezellig te poolen/darten, hoe tof is dat? Even wat Franse cultuur opsnuiven met een combideal Jeu de Boules? Niet alleen op vakantie zorgt dat voor de juiste sfeer!

Bowlen + pizza 16,50 p.p. (kids 14,00 p.p.) X

Bowlen + Burger met friet 20,00 p.p. (kids 14,50 p.p.) X

Bowlen + shared burgers & pizza's 22,50 p.p. (kids 16,00 p.p.) X

Bowlen + snack en friet kids 14,50 p.p. X

Big Boys Deal 17,50 p.p.

Big Boys Burger Deal 24,00 p.p.

Kadobonnen

Vind jij het leuk om iemand te verrassen met een prachtige kadobon? Bij Dekker is de kadobon te verzilveren voor iedere activiteit di wij aanbieden. Je ontvangt na de online betaling jouw unieke kadoboncode.

Kadobon twv 10 euro

Kadobon twv 20 euro

Kadobon twv 50 euro

Jeu de Boules

We beschikken binnen over een heuse Jeu de Boules baan! Moet je even wachten, gooi dan eens wat kleinere ballen! Óf maak het uitstapje naar Frankrijk wat langer en reserveer 'Lucky en France': voor € 35.- voor 2 personen 1 uur Jeu de Boules / 1 uur drankuitkoop voor 2 personen (huiswijn/tapbier/fris) / verse baguette met kruidenkaas!

Jeu de boules 12,50 p.u.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. Bij padel moet de bal over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) geslagen worden, zonder dat de bal eerst een van de wanden raakt. Het doel is om de tegenstander(s) te beletten de bal terug te slaan. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden. Dit zorgt voor langere rally's en meer spelplezier. Dit betekent ook dat tactiek belangrijker is dan kracht, aangezien de bal steeds kan terugkeren.

Padel v.a. 25,00 p.u.

Badminton

badminton

Badminton v.a. 12,50 p.u.