Reservierung bei Dolfijn

Willkommen auf unserer Reservierungswebseite. Um es für Sie so einfach wie möglich zu machen, bitten wir Sie, die folgenden Schritte auszuführen.

Bitte wählen

Bowlen

Goolfy

Private Karaoke

Kinderfeestjes

Pick en Mix

Bowlen

Bij Dolfijn kun u terecht voor een gezellig en sportief middagje of avondje bowlen. Op onze 24 moderne bowlingbanen kan jong en oud zich vermaken. Of het nu een kinderfeestje is met de allerkleinsten, of een familie uitje met opa en oma, bowlen geeft plezier voor iedereen! U kunt kiezen uit verschillende bowling- en dinerarrangementen voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s. Of een complete bowlingavond met de leden van de sportclub, bij Dolfijn zijn er volop mogelijkheden.

Bowlen

Bowlen Zondagavond

Bowlen & Sate/Schnitzel

Bowlen & Steengrillen

Avond uit bowlen

Goolfy, Bowlen & Steengrillen

Goolfy, Bowlen & Sate/Schnitzel

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Sate/Schnitzel

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Steengrillen

Dolfijn Bowlingborrel

Bowlingborrel Welcome

Bowlingborrel XXL

Goolfy

Bij Goolfy Tilburg speel je minigolf in een bijzondere blacklight omgeving. Door de speciale verlichting lijkt het of alles in de donkere ruimte licht geeft. Het thema van onze minigolf is ‘jungle’. Terwijl je in zo min mogelijk slagen het balletje in één van de 18 holes probeert te krijgen kom je langs allerlei planten en dieren uit de jungle. Door de blacklightverlichting lichten de ballen, banen en omgeving op en waan je je in een magische wereld. Een rondje Goolfy Minigolf duurt 45 minuten tot een uur. Leuk voor jong en oud!

Goolfy

Goolfy & steengrillen

Goolfy Sate/Schnitzel

Goolfy, Bowlen & Steengrillen

Goolfy, Bowlen & Sate/Schnitzel

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Steengrillen

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Sate/Schnitzel

Private Karaoke

Een uniek concept. In een (geluidsdichte) afgesloten ruimte hebben wij een privé karaoke bar. Hier viert u uw eigen feestje met vrienden, familie of collega’s. Zing samen de grootste en leukste hits die u zelf selecteert in de karaoke-computer. Op het scherm loopt de tekst mee en voelt u zich een echte popster!

Karaoke

Karaoke & Steengrillen

Karaoke & Sate/Schnitzel

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Steengrillen

Goolfy, Bowlen, Karaoke & Sate/Schnitzel

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje voor uw kind met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes! Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg. De kinderfeestjes duren minimaal twee uur en zijn uiteraard afhankelijk van het aantal activiteiten. Tot 17:00 uur kunnen de kinderen aan tafel. Het minimaal aantal kinderen voor onze arrangementen is 4. De jarige job ontvangt van ons een leuk cadeautje! Bij Dolfijn staat het plezier van uw kind centraal. Na het bowlen of rondje Goolfy kunnen de kinderen zich nog even uitleven in onze ‘Kids Corner’ terwijl u zelf geniet van een lekker drankje of kopje koffie of thee.

Kinderfeestje ‘Split’

Kinderfeestje ‘Spare'

Kinderfeestje ‘Strike’

Kinderfeestje ‘Giraf’

Kinderfeestje ‘Slang’

Kinderfeestje ‘Tijger’

Kinderfeestje ‘Krokodil’

Kinderfeestje ‘Olifant'

Kinderfeestje ‘Gorilla XXL’

Pick en Mix

Maak een keuze tussen onze activiteiten

Mix