Reserveren bij Ockenburgh Active

Welkom op onze reserveringspagina. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen we je de volgende stappen te doorlopen.

Maak een keuze

Bowlen

Arrangementen

Kidz Party

Bowlen

Ockenburgh Active is al ruim 35 jaar dé plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Uiterst geschikt als familie-uitje, bedrijfsfeest, kinderfeestje of gewoon voor bowling plezier. 1 uur of uiteraard langer bowlen onder het genot van een hapje en drankje of een arrangement behoort tot de mogelijkheden. Ockenburgh Active is geschikt voor iedereen! We hebben ook geweldige bowling feestjes voor kinderen.

ibowlen

Arrangementen

Wij hebben voor een compleet avondje uit verschillende diner arrangementen voor u samengesteld. Hierbij kunt u naast een uurtje bowlen bijvoorbeeld zelf grillen of lekker aanschuiven voor een satéschotel.

Bowl en Grill

Alles in 1 Grill

Bowl en saté

Kidz Party

Bij Ockenburgh Active is het feest van uw kind in goede handen. De kidz kunnen zich, begeleid door leuke muziek, lekker uitleven op de bowlingbaan. Een actief en gezellig feest waar de kidz héél véél plezier aan beleven! Voor de allerkleinsten hebben wij bij onze bowlingbanen olifantjes om de bal vanaf te rollen.

Kidz Party